Novosti i najave

Zahvala karnevalistima i prijateljima Karnevala

Dragi karnevalisti i prijatelji Karnevala,

na završetku ovogodišnjeg karnevalskog perioda želimo vam se obratiti i s osobitim zadovoljstvom zahvaliti vam na sudjelovanju u Međunarodnoj karnevalskoj povorci Riječkog karnevala 2017., jer je zahvaljujući upravo vama ovogodišnja Međunarodna karnevalska povorka protekla u pozitivnom ozračju, čime ste doprinijeli ljepoti i atraktivnosti ove manifestacije.

Zahvaljujemo vam na strpljenju, razumijevanju i suradnji, čime ste pridonijeli uspješnoj organizaciji i prezentaciji višestoljetnih običaja i tradicije ovog kraja.

Ove 2017. godine u  Međunarodnoj karnevalskoj povorci sudjelovalo je oko 10.500 karnevalista, a pratilo je oko 120.000 gledatelja, čime je ovaj maškarani spektakl potvrdio svoju poziciju 3. karnevala u svijetu.

Koristimo priliku da svima koji su svojom maštovitošću i kreativnošću osmislili i realizirali zanimljive kostime i originalna alegorijska kola te na bilo koji način doprinijeli uspješnoj prezentaciji, a time i organizaciji ove manifestacije, još jednom zahvalimo i pozovemo da nam se priključite i slijedeće godine na 35. Međunarodnoj karnevalskoj povorci Riječkog karnevala 2018.!


Design & Development: Multilink / m:web
Mapa weba